Wn busschaufför, en busschaufför, det E´en man med glatt humör...!


bilder del 1

nu sitter jag nog på bussen på väg till San José men som jag lovade så fixade jag ju så klart två tidsinställda inlägg med bilder till er ;) Ha en fin dag! (själv sitter jag nog i bussen och spyr)
vaaaackert !!!

det kallas att bjuda på sig själv...


pöss

videoinlägg till er <3


INTERNET FUNKAR !!! JIPPEYY!

HAHA, GUUUD SÅ SKÖNT! ÄNTLIGEN FUNKAR DET! :D:D:D

Under dagarna jag inte har skrivit har jag gjort olika saker. Tagit en facial (ansiktsbehandling, ni vet till utbildningen), gått i skola, hängde hela helgen Yaritza, var på middag hos Bianca och sådant. Trevlans! Minus skolan så klart ;)
Vad har ni gjort under veckan då? Jag ska så klart läsa era fina bloggar och så, men ändå. Det är trevligt med kommentarer, vet ni ;) <3
Gissa vad jag ska göra i morgon? Jag och klassen ska åka till Costa Ricas huvudstad, San José, och gå på museum och bio och sådant. Kul! Vi ska samlas i morgon vid skolan klockan 6 och så ska vi åka i fem timmar i världens minsta buss. Hur ska jag klara mig liksom! Jag får väl droga i mig Sydneys alla åktabletter, haha! Jag blir ju jätteåksjuk i bil om det är slingriga vägar och det kommer det vara -.- Aja, vi får se, vi får hoppas och hålla tummarna för att jag inte spyr ner hela bussen bara ;)
Så nu vet ni väl vad jag ska gjöra? Packa, kolla bloggar, kolla FB, kolla youtube och så vidare. Ha det bra så länge. Puss (bilder får ni sen)

INTERNET FUNKAR EJ HEMMA!

så nu sitter jag och mamma på Bahia del Sol och använder deras internet. Men jag vill helst lägga ner det på andra saker än bloggning om ni förstår? Men jag lever i alla fall. Eller nja, knappt. Som sagt, ton med läxor!! -.-
hoppas ni har det bra! saknar er så mycket. vissa dagar här tänker jag bara på er... :( love you <3
men bilder kan jag allt bjuda på! :D
hoppas internet funkar snart där hemma! :/ puss (igen)

Essay times 2

Hej. Jag är sur.
Jag har jobbat som ett djur på mina läxor den här veckan och har inte haft tid att göra något annat. En av läxorna var att skriva en essay som jag jobbade på väldigt mycket och blev faktiskt ganska nöjd. Sen, på inlämmningsdagen, såg jag att man inte hade fått bestämma sina main points (alltså vad man skulle skriva om) själv, utan jag hade skrivit lite annorlunda, och då sa jag det till min lärare (hon skulle ju få reda på det förr eller senare) och det ända hon sa helt iskallt var liksom:
lärare: Oh, you wrote about "that" and "that".
Jag: Uhm, yes, i missunderstood.
lärare: But didn't you read the question??
Jag: Yes, but i thought you were aloud to change the main points....
lärare: Ouh...(typ jätteskadeglad)
Jag: "jätteorolig min"
lärare:  then you have to write a new essay.
Jag: WHAAAAAAAATTTTT!!!!! (fast sa ju inte det)
alltså efter det var det såhääääär nära att jag började storböla! Jag som hade jobbat med den här och lagt ner två dagar + att jag hade ett ton med andra läxor. Bara för att jag hade skrivit lite annorlunda. Hon kollade inte ens på den! Och skolan hade till och med sagt att det inte skulle vara så stor press på mig i åttan (jag fick börja åttan ist för sjuan eftersom att det inte fanns plats) och är inte det här press??! TIO LÄXOR I VECKAN + ATT MAN FÅR SKRIVA OM EN DEL!  ÅÅÅÅHHH!!!  :@ :@ :@ :@ :@

Har inte kunnat blogga för att jag har haft (och har fortafarande) TON med läxor. Jag håller på att typ dö här, hoppas ni förstår ... :/

men bara för att kanske få er på lite godare humör så bjuder jag på två otroligt roliga videos! :D NJUT AV ROBERT GUSTAVSSON!:
aja, nu gick det såklart inte att ladda upp en video men gå in på den här länken:
http://www.youtube.com/watch?v=k03ak-hi_zw


Tidig morgon

Godmorgon! Jag är ganska trött för att jag fick gå upp halv 6 bra för att göra klart min spanska-läxa, hur surt är inte det? Jag har suuupermycket läxor den här veckan: Essay i Engelska, Bygga en luftballong som ska kunna vara från marken minst 5 sekunder, bygga en modell av en skrivare, läsa ett långt kapitel+svara på frågor och så var det något mer...? Det är sååå stressande+ att jag suuuuger på att bygga eller skriva essays. Vad vill lärarna mig???
Aja, i alla fall, det var dels därför jag inte hann blogga något igår, sorry... :( Men jag hann i alla fall baka en banankaka! :P Den blev jättegod så vi ska få det till mellis idag i skolan :P:P Vet ni att man får ha godis och tuggummin och alt sånt i skolan?! Lärarna bryr sig inte ens. Endel har till och med läsk och chips i skolan på mellisarna!! Man ba whaaat? Så sitter jag där med mitt äpple och töntar, haha, nä men jag blir faktiskt inte så suktat. Känns liksom konstigt att dricka läsk och äta chips där, vad tycker ni? Men idag ska jag ju busa lite med banankaka, smmmaskens! :D
aja, ni får ha det så bra idag i alla fall, nu ska jag göra frukost,
pusshej!

Fantastic World

Gissa vad vi gjort idag. Jo vi har varit på Fantastic World. Det ä ett litet ställe som har massa hoppborgar och rutchkanor (av samma material) med luft i och så, om ni förstår? Det var faktiskt väldigt roligt. Det fanns inderbanor och så. Det fanns också två jätte långa rutchkanor :D:D Man hade badkläder för att det sprutade vatten för att man skulle glida bättre och så. Super roligt var det i alla fall! (y) Blev tyvärr inga bilder eftersom att vi inte hade någon kamera med oss... :( aja, nästa gång ;)
Sen åt vi lunch-middag. Jag fick en gigantisk portion av spagetti pomodoro. Jag bara: Har de gjort mat till hela Costa Rica, eller?? Haha , men jag åt nääästan upp hela, duktigt va!
Aja, nu måste jag göra läxa -.- Essay, hur kul är det liksom?? Inte så kul kan jag tala om! Aja, hörs senare, puss

bilder från idag:

resultaten, mycket bra!
fika !!! :D
mumslunch+frukt+massa choklad :P:P
ny vattenflaska och strumpor ;)

Manikyrprov

hej på er! Hoppas ni mår jättebra, det gör i alla fall jag! :D

Idag, om ca. en timme ska vi åka till CEPIA och få manikyr. Det är nämligen prov för dem som har gått utbildningen och då ska vi få vara "en del av" provet. Dels ska de ha teori och dels ska de måla på oss, så det blir bra (y) Hoppas de har blivit duktiga för sist blev det lite sådär... :/ Vi får se! ;) Om ni inte fattar vad jag snackar om (med utbildningen och så) får ni gå in på mammas hemsida som heter: www.dogoodnow.se och sen kan ni gå in på "blogg" så har hon bloggat lite ibland om vår vardag och så :) Aja, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, vi hörs senare!
PussHej
jag kommer lägga in bildbomb sen i morse till er. det är jag nästan skyldig eftersom jag suger på att blogga... ;)

liten bildbomb (10 bilder från i morse):

pusshej!

INTERNET FUNKAR!!!!!

Ä-N-T-L-I-G-E-N-!
Alltså, det har inte funkar på två dagar. himla irriterande. Så nej, jag har inte struntat i bloggen! ;) Så nu är jag tillbaka :D Har haft jättemycket läxor som vanligt och har typ lika mycket fortfarande men ska försöka överleva ;) Det är ganska jobbigt i skolan nu med tanke på all spanska (jag fattar ju noll, känns inte som om jag lär mig någonting) och sen engelska, det är ju faktiskt ett helt annat språk. Det är så jobbigt när man vet vad man vill säga men inte får fram orden. Förstår ni? Kanske inte men, i alla fall, saknar Sverige och alla er där hemma asmycket så tro inte att jag typ glömt er för tänker på er varje dag... :( <333
men i alla fall, nu ska jag kolla vad jag missat dessa tvvååå lååånga daaagar :)
Ha det bra, puss!
ps, jag var så ivrig att bara snabbt skriva inlägget så har inte fixat bilderna från mammas dator men dem kommer ;)
två, vackra bilder från igår:

Läxor -.-

Hej! Igår kinde jag verkligen inte blogga. Drunknade i läxor. Satt med spanskan i tre timmar med mamma! Fattar ni, tre timmar! Åhh, jag blir verkligen galen! Ska man inte göra någonting annat än läxor, eller?? -.- Nu har jag mer spanska läxa! Fatta vad jag inte orkar! -.- + att på basketen igag var det först tnkt att vi bara skulle ha "meeting" men sedan skulle vi tdligen träna och jag hann aldrig byta om. Usch vad äkligt det var att svettas i vanliga shorts och en tjock t-shirt, euw! Och sen, när vi spelade var fick jag en hård och benig armbåge rakt på låret. Det gjorde riktigt ont och det gör det fortfarande!! Jag kommer liksom få typ värk i hela benet imorn för att det kommer vara ömt... -.- ÅHh, vad jobbigt! Hata livet!, som Tom skulle sagt. Aja, nu får jag plugga spanska ett ton spanska!!! Hejdå! (ps. skulle lagt in bilder men mamma hade raderat dem från minneskorten så de kommer nästa gång! puss)

dykning var toppen (y)

Tjenatjena!

Dykningen, som ni såg på överskriften, var jättekul! Vi gjorde två dyk, ena gången var det lite grundare, typ 6 meter, och andra var lite djupare typ 8-10. På det första såg vi lite stim av fiskar och en liten rocka o sjöstjärnor och lite sånt. På andra dyket såg vi mycket mer. Där var det liksom som ett "fiskland" med massa olika och roliga fiskar och borrar och sånt. En av alla var blå och så hade den typ neonblå prickar som lyste, det var ascoolt, sen fanns det blåsfiskar (alltid lika häftiga) och en annan var en ganska stor, blå och så hade den orangea fenor och så och så fanns det massa fler roliga. Så det vart en lyckad dyktur! Det enda problemet var väl i slutet när mina öron inte ville "funka" så de gjorde ont och så, då fick jag bara gå upp lite ich typ "blåsa ut" och sen kunde jag gå ner igen sakta så det gick bra.

Så nu ska jag typ gå en kurs eller vad man säger. Ska försöka ta det där certet för då kommer jag kunna dyka på djupare vatten och se hajar och sånt!!! :D:D AHH, exiting!

Nu kommer i alla fall bilder på den goda maten som vi åt igår. Hr inget med inlägget att göra men ändå. Vem bryr sig? :P

världens godaste tonfiskrätt!!! (sesamfrön runt om tonfisken om ni undrar vad det är)

volcano cake!!!


igår och idag

Jag börjar inlägget med en smiley: :D Sådär, mycket trevligare, right?
Igår var vi på en jättebra restaurang som heter Mar y Sol. Supergod mat (och efterrätter). Jag åt en Sååååhäääär god tonfisk med jättegoda grönsaker, wasabi-potatismos (som inte var stark) och en god sås till, de var verkligen en av min favvo-rätt! Allt passade så bra tillsammans så man ba: MMMMM!, haha! Sen, till efterrätt tog jag en otroligt god chokladefterrätt (ofc, haha). Det var en "volkanocake med varm chokladsås över och vaniljglass till. Asså gud säger jag bara... :P Så lyckad middag blev det i alla fall!
Nu så har vi nyss ätit frukost och om ca en och en halv timme ska jag och denise gå på en dyklektion. I'm so exited! I Thailand tog vi ju bubblemaker-cert eller vad det heter i en pool men nu ska vi typ dyka i havet på ca. tre meters djup eller där någon stans.... ska bli så himla kul!
Men nu måste jag i alla fall börja på en jättetråkig läxa... -.-
Ha en fin dag!

ahxn

Hej-på-er-!

Idag har jag hittills ätit frukost och spelat tennis och duschat J Tennisen var jättekul. Har inte spelat det på superlänge så jättekul alltså och jobbigt :P

Nu sitter jag framför datan och smaskar på äpple- gottgott (y) Fast jag tror att jag är lite sugen på lunch så ska väl äta det strax??

Aja, hur har ni det då?

Puss så länge

 

ps, vad är det ni vill se mer av i bloggen?? Det här är er chans och tycka till och bestämma ju!

 


middag

Hej! Jag skrev ett inlägg igår men det raderades ju såklart! åhh....
NU ÄR DET I ALLA FALL HELG!!! Wohoo! gud så skönt! Fast man slipper ju tyvärr inte läxorna för det... -.-
om typ en timma är vi bjudna på middag hos Bianca och hennes familj ( Bianca går i min klass ), så det blir trevligt (y) Nu ska jag sitta och njuta av era bloggar och sen blir det ett avsnitt av desperate. Om jag hinner så klart ;)
Ha det jättebra så länge (ni sover ju nu, eller? Så sov gott, haha! jättekul....)
Aja, puss

Hej! igår blev det inget inlägg. Jag skrev ett (ganska långt) TVÅ gånger men det publicerades aldrig...:/

Nej, ni såg rubriken... :@ Men det inläggget handlade om igår lite. Det var basket efter skolan och att typ alla har slutat så vi är suuuperfå... :/ och så. Dessutom ska Sage, vår bästa spelare flytta tillbaka till Texas på onsdag. Herregud, hur ska vi klara oss?? Idag är det i alla fall match efter skolan. Den ska tydligen vara ganska nära Liberia så det tar ett tag att åka dit.... vi börjar ju inte förän klockan fem, men aja.... , Sen har jag massa läxor så ja, jag har ganska mycket att göra... ://
Nu ska vi snart åka, jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag där hemma i Sverige! PUSS, HEJ
ps. HEJA PÅ OSS!!!! <3

lena ben!

YES, SIR! Nu har jag mycket lenare och finare ben! Jag vaxade dem idag hos en jättesnäll tjej som heter Jamie. Super känns det :D Nu slipper man skämmas för att man ser ut som en apa. För tro mig, det var fult asså! Men nu är det bra :D
Idag fick jag också ett nagelborttagningsmedel av mamma(- alltså aceton). Det var faktiskt en jätteliten burk o acetonet var ju rosa (ofc) så det var gulligt, haha. Jaa jag tror att ni är jäääätteintresserade av rosa aceton i en liten burk/flaska, haha!
Aja, snart ska vi spela Plump så ha det bra!
leeeeegs! haha
neeeej, i morgon är det skola.. buhu... aja, nothing to do about it...

Fladdermusen

här kommer lite fler bilder på fladdermusen som var utanför min balkong. den sov, så det var därför jag kunde ta kort :P den var söt men väldigt läskig, haha. den ser ut som den låter: en mus med vingar.

hejsan :)
Idag är vi lediga. Det är någon slags "labour day" här i Costa Rica så det är därför. SköntSkönt :) Någon gång idag ska jag  mamma o denise ut o gå. Jag har blivit värsta tjockisen den här veckan. Inte tränat nååågonting och bara ätit massa skräp! Är ju så trött efter skolan så det är det jag skyller på men jag måste skärpa mig!... :/
Aja, hur är det med er då? Bra? Hoppas det =)

Bilder del 2

yaritza yaritza dansar
pözz

Jag är dålig...

...på att blogga... :P Men vi börjar om lite :D I fredags var det först skola sen sov jag över Yaritza. Vi åkte till någon rullskridskor-hall och där träffa vi några andra från skolan med. Vi åkte ju såklart rullskridskor också och jag var typ som jag är på skridskor- Bambi på hal is... !! Asså jag såg verkligen ut så!- jag sööög, medans yaritza var värsta proet! Aja, får öva :P Sen så sov jag över hos henne då och det var jättekul <3
Sen, igår, åkte vi direkt till Tamarindo och var på någon sak som CEPIA hade fixat. Ganska tråkigt men helt OK. Sen var det någon konsti kille som typ stötte på mig även om han typ var homosexuell!! Jag har verkligen ingenting emot gay-killar/tjejer men det var bara lite  väldigt obehagligt sådär med honom och allt...! Aja, tur att jag var mest med Tom o Victor då! <3
jaa, det var väl det som hänt medans jag inte bloggat + ett ton av läxor (känns det som i alla fall eftersom att jag är så ovan :P)
Nyss åkte victor, tom o micke... De ska ju åka hem till sverige, buhu.. :( Men de får komma snart igen!
Aja, gud vad segt det gick att skriva idag, vet inte varför? Ovan? aja, jag kommer väl "igång" så småning om... :) Nu ska jag göra läxa, puss !'
förresten så är ni väääldigt dåliga på att kommentera (eller en del i alla fall)!
Det här var i alla fall en liten fladdermus som hängde utanför min balkongsdörr för någon månad sen :) Den ända som över huvud taget gissade var tove  och bara för det, även om hon gissade fel, får hon en "länk" eller vad det nu heter??: aja, nu finkar det ju inte bara för det men bloggen heter i alla fall www.tove.spotlife.se och den är jättebra! (y) Gå in och kolla vetja'!

RSS 2.0