förlåt ! förlåt ! förlåt ! förlåt ! förlåt ! förlåt !

ja ! jag vet ! VÄRLDENS sämsta bloggerska ! Men det är så att internet är paj hemma hos oss så jag ville bara snabbt-snabbt tala om att jag lever ! Nu är jag inne på Mormor o Morfars hotell- internet men jag hinner inte skriva så mycket nu. Men så fort internet funkar hos os lovar jag att skriva och uppdatera mer. Jag har dåligt jätte dåligt samvete, så var inte sura, haha, jag har inte övergett er !
Skriver som sagt mer när internet funkar hos oss för nu måste jag kika på FB och bloggar och ja, typ allt !
PUSS

Ska gå och lägga mig nu...

... godnatt... <3
gammal bild från i somras, typ ?

home from tha beach

Hej,
Efter skolan åkte vi med Stina till stranden. Det var jätte skönt, verkligen ! Fick man ju lite sol också :) Vi hade också med oss pasta-pesto och guacamole, asså shiet vad gött ! Och sedan badade vi lite, men tyvärr var Stina lite tråkigare för hon ville inte doppa håret eller någonting, aja, ingen big deal... Sen bjöd hon oss på cola och så...
Nu är vi alltså hemma, och tja, jag ska väl sitta och sega framför datan...?
Hare bra !!

Kort sammanfattning av dagen

Hej Sverige!

Kort sammanfattning av dagen bara (pappa kom just ut och tjatade om att datan hade lågt batteri, deras data -.-).
Idag hade jag ju först skola så klart, sen åkte vi hit, till mormor o morfars hotell och hämtade upp dem. Sen gick vi till El Castillo och käkade lunch, gött ! Sen åkte pappa och hämtade Vincent och släppte av mig för att jag hade basket. Så då hade jag alltså basket i ca. 2 timmar.
Sen åkte vi hit igen och då fick jag reda på att doktorn hade kommit och checkat Denise. Hon hade riktigt ont i magen och det visade sig vara en tarm-infektion. Asså gud vad jag tycker synd om henne för hon kommer inte få äta något med socker i eller så. Fast iof, då har jag ju chansen att få reta henne...Hmmm..?? Nej men det är iaf synd om henne... Så mamma fick alltså gå och köpa något för magen och så.
Det var tänkt att vi skulle äta middag på Coconut Beach nu men nu när Denise har så ont beställer vi upp till rummet. Jag ska ha Fettuchini with fresh tomato - basil sauce with mozzarella, så det ska bli göttit !
Aja, det var väl det, och ja, jag vet redan att jag suger på uppdatering men det kanske vänder snart, så P.L.E.A.S.E don't give up on checking my blogg, cause i lööve u... haha, desperat ? Ja, kanske, men snälla, ha tålamod med mig ! :D
den sista är den snyggaste, utan tvekan !

Välkommen Mormor o Morfar ! <3

Japp, i går kväll hämtade vi dem på Liberia flygplats. Det var så himla roligt att äntligen få träffa dem. Har känts som en evighet ! Så nu är planen att vi så fort så möjligt ska fixa oss och åka till deras hotell. Denise fick till och med sova över där för att hon bara somnade hela tiden, haha, så hon är redan där. Idag tror jag att det blir en dag vid stranden eller så ska vi visa dem runt lite ? Aja, nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning !
PUSS
nyår

Tack Mamma <3

Mamma gav mig den här söta lilla chokladbiten igår. Du får den för att det är små hjärtan på, sa hon :D Tack Mamma <3

Soft - dag idag, tror jag...

Nej men tjena, mitt-bena !:P
Idag så vaknade jag klockan 6, men ba dööö ! Så det var bara att gå upp. Jag hade inget och göra så jag tog en dusch, skönt. Sen så gick jag upp o kolla lite på tha TV (matchen mella Söderling o ngn annan? Söderling vann, ofc!) sen åt jag Weetabix med mjölk- var såå hungrig! Sen gick jag en liten promenad med Vincent och Denise. Typ droppade av svett- så jäkla varmt asså ! Och sedan åt vi frukost och det var väl det ?
Nu ska vi typ bara ha det skönt vid poolen och softa lite :) och juste!- I kväll kommer Mormor och Morfar ! :D:D Har saknat dem såååå mycket :D
Aja, det var väl det ?
PUSS <3

Basketen gick bra (y)

Hej ! Idag spelade vi ju basket och det gick jätte bra, vi vann (ofc) med 14-8, tror jag. Det konstiga var att vi spelade typ bara 2 x 10min i stället för 2 x 20min, men aja, vi vann i alla fall och det var kul (y) Vi spelade mot ett av de två lagen som vi hade spelat mot i turneringen men den här gången var de mer i vår ålder, sist var de ju liksom 16 år :P
Sen var vi på väg hem (jag åkte med Bianca för att min familj var i Tamarindo) så stannade vi lite på vägen för att äta och så... Men sedan mötte familjen upp oss i Huacas så då åkte jag resten med dem. På vägen hem köpte jag en jäättestor mjölkchoklad som jag typ slängde i mig på en gång för att den var så otroligt god, hehehe...
Men aja, sen när vi kom hem badade jag i poolen och nu precis har jag duschat - så nu är jag fräsch (fast nä, för nu svettas jag igen av värmen :P)!
Men nu ska jag var inne på datan för jag har inte använt den på hela dagen... !!!!! :O:O:O REKORD !!! haha, nej men typ :P
Aja, ha det bra, pussar
gammal bild, svensk sommar är väl det bästa, right? (alltså när det är varmt och soligt ;))

P.S. Igår, på kvällen, firade vi Leo (Marias pojkvän) för han fyllde 23 bast. Så först var vi på stranden och så, tills solen gick ner (juste, det var ett par som gifte sig då, så vi såg "ceremonin") och sen åt vi på en resturang som hette Angelina's ;)

Sorry men orkde inte !

hej, som ni kanske märkte pallade jag inte skriva något igår. Jag var faktiskt inte ens inne på datan... Igår var det i alla fall basket. Jag ska alltså spela match på lördag mot typ as-stora och läskiga tjejer så jag försöker inbilla mig att de inte är farliga, haha ! Men idag ska jag ha matteprov -.-' JOOOBBIGT !!! Men förhoppningsvis klarar jag det:) Det är om Algebra, Bråkoch Procent (jag suger på bråk, btw).
Aja mer har jag väl inte att berätta så ni får nöja er med en gammal bild så länge (för jag ser ut som en zombie nu :/)
det var tiden när man kunde fastna på bild ... *suck*

Today's Look

Skjorta: The Shirt Factory
Shorts: ROXY





Just nu...

... kom vi precis hem. Denise har spelat volleyboll och hon tyckte det var jätte roligt, så det var bra ! (y) Basketen blev tyvärr inställd men det är bara att tagga till torsdag i stället ! Nu sitter och lyssnar på Melissa Horn, hon har en riktigt avkopplande och fin röst, men jag kan bara lyssna på henne när jag är på humöret. Men nu ska jag nog ta och kolla på The Hangover, den verkar riktigt rolig !
Puzz

Sorry ! <3

Glad alla hjärtans dag ! <3

Jag vet att jag är lite sen men här är det fortfarande 14/2 så det gills väl ? Puss i alla fall ! <3

Gick en kortis med Ted och Denise och tog lite bilder

Lägg märke till hur torrt det är nu!! Det blir mkt finare på regnperioden !

huset :)

cashew nöts frukter ! I det där "skalet" ligger en enda cashew nöt. Nu fattar jag varför de är så dyra för att det är jätte jobbigt att få ut den!

Han har blivit brunare än jag !! :@ <3

fiin vaaa !!!

taggträd ! och tro mig, dessa taggar är vassa !

det var väl det ? Puss =)



jaxkpsaknx

Hej, kom inte på någon bra rubrik så det fick bli den där.
Idag var bara en Lazy Day så vi gjorde inte så mycket utan bara slappa, kan ju faktiskt vara skönt det med !
Innan middagen "sprang" jag mamma och pappa en liten runda. Man märker på mig hur fort jag tappar kondisen ! -.- Aja, sen var det middag och nu kollar vi typ på en retard.film som verkar rätt kul (y) Fast nu sa pappa o ted att jag skulle vara med på skitgubbe så får väl hänka på då...
Aja, puzz !
jag och lilys underbart söta lilla hund i somras <3

Vad gör jag just nu ?

Det undrar ni va ? Jo det ska jag berätta ! Jag sitter här nere vid poolen och solar och lyssnar på musik. kan det bli bättre ? Nej, nästan inte. Ja, det är härligt ! :D

Kul dag -.-

Hej!
Ja, asså turneringen gick ju inte precis som jag förväntat mig. Jag fick inte röra bollen i en enda match !!! Jag fick inte spela en enda gång ! Man ba varför e jag här liksom !! Men sen, när aaallt var över och jag fått sitta och bara kolla på alla matcher så gick jag till coachen och bara frågade när nästa träning var så sa hon att det var på tisdag + att hon tyckte typ "synd" om mig att jag inte fick spela men hon trodde att jag inte kunde reglerna !!! Man bara: DAAAAM it SÅ KLART JAG KAN, VARFÖR TROR DU JAG KOM LIXOM !!! (lugn jag sa det inte högt). Så nu vet hon det så förhoppningsvis får jag spela nästa gång...-.-

Aja, det var ändå rätt kul att kolla och peppa kompisarna för att de var super duktiga !! (y)

Men ja, det var väl dagen, inte så suuperlyckad, menmen...

Pözz



kakan är i ugn


Nu är jag äntligen klar (eller nästan) klar med bakningen. Man skulle typ göra något tills i morgon som man skulle sälja eller något ? Fattade typ ingenting med jag gjorde en sockerkaka i alla fall :)
Innan det spelade jag och ted och pappa tennis, ruuuligt !! aja har väl inget mer att berätta förutom att jag typ dränker ner min data med svett, haha
aja, pözzzzz

Glad och nervös tjej

Hej hej !
Asså nu är jag så himla lättad och glad. Basketen var jätte rolig. Det var verkligen jätte snälla och välkomnande tjejer som var riktigt schysta ! De var liksom stötande på ngt sätt ? De var också ungefär i min ålder så det var jätte bra ! Och vet ni vad ? Jag ska spela turnering redan på lördag ! FATTA VAD NERVÖS JAG ÄR !!!!!! Jag typ suuuuuger i jämförelse med dem och coachen e typ riktigt seriös !! haha men det ska bli så jäkla kul alltså ! Såå taggad ! MEN, ni måste hålla tummarna för att jag inte kommer göra bort mig, uppfattat ! Asså guuuuud, vet inte vad jag ska säga, riktigt, riktig kul !
Nu är jag:
på bra humör (ni fattar att jag bjuder på bilden)

snabb updatering

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Om en timma ungefär kommer pappa och hämtar mig för vi ska åka till skolan och där ska jag ju kolla basketlaget. Börjar faktiskt bli riktigt pirrigt nu för jag brukar alltid vara lite blyg och mesig i början. Får hoppas att jag inte bara kommer stå där som någon himla tönt medans alla bara glor, haha. Aja, jag litar på att ni håller tummarna för mig i alla fall !!
Nu, bara för att ni är världens bästa läsare, så ska jag bjuda på en aaasful bild på mig jag tog för typ en timme sedan:
FASTNADE INTE PÅ BILD IDAG HÖRNI !

Basket

hej hej hej hej hej hej hej he.... aja, jag tror ni fattar poängen.. ?
Nu ska jag snart ha skola, inte så roligt, men sen klockan tre idag ska jag träffa Abel, rektorn på Vincents skola, för att jag ska kanske börja i basketlaget ! KUL VA !! Vet inte riktigt vad jag ska göra där just idag, men jag ska väl kolla på dem, eller jag vet faktiskt inte. Interesting. Ska bli så himla roligt att äntligen få göra någonting på dagarna och få kompisar för att man tröttnar rätt fort på att bara bara vara hemma och bara bada och sola vid samma poolkant hela tiden. Jag vet, det låter bortskämt, men prova det själva ! Jag lovar er att det kommer kännas likadant efter att tag. Men nu ska jag inte ta fram allt negativt för det ska faktiskt bli jättekul ! Lite läskigt att träffa alla nya kanske men ändå kul ! :D
aja, nu ska jag kolla på "L":s blogg, vem kan det vara ....HMMM ??
Peace !

Hungry !

hej, som ni ser på rubriken är jag hungrig så det ska bli rätt gott med lunch :D
Får väl gå och hjälpa till så att det går snabbare... PUSS



Trök !!!

Hej läsare !!!! Nu har jag trååååkigt så skriver lite. Känner på mig att detta inte kommer att bli världens bästa inlägg så ni kan, om ni vill, strunta i att läsa det ! aja, your choice !
Nyss har jag precis laddat över lite bilder från min data till ett minneskort jag fick av brursan, och det är väl vad jag ska fortsätta göra ? Jag hade typ taggat asmycket för ngn rolig film men det visar sig inte finnas det så jag får väl helt enkelt kolla på "Solsidan" igen ..
aja, jag sa ju att det inte var något vidare inlägg !!!! blööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

PUSS


gammal bild på mij o lill-brursan <3

Tjenamors !

denna dag har inte riktigt varit någon stor skillnad i jämförelse med de andra vanliga (och tråkiga) dagarna. så just nu får jag göra er besvikna och låta er roas av någon annans braiga blogg
... Men om ni insisterar så:
Det ända jag gjort idag är att
1. haft skola,
2. haft lunch,
3. badat vid en pool där Maria och Leo bor
... KUL VA ? Nää inte så värst. Me det var väl det "kuliga" jag hade och berätta ...?
Hare bra,
och Tjingeling !
varsågoda !

Kunde inte skriva...??

Hejsvejs !
I går när jag skulle skriva gick det inte för att blogg.se gjorde någon inställning eller vad det nu var...? Aja i alla fall...
nu ska jag snart ha skola..och .. men guuuud så jobbigt !!!! Jag hade något att skriva om och så glömde jag ! åååååhh, aja får återkomma om jag kommer på det ..?
pussssss
ps. såg 4:e avsnittet av solsidan, säsong 2 igår. Det är ju bara så oslagbar, haha !

about yesterday ;)


videoinlägg ;)


Coconut Beach

... Tror jag den hette i alla fall ? Jag, Fredrik, och Denise kom nyss hem från stranden. Vi var där i bara ca. 1 1/2 timma men det var så skönt ! Ja bara låg där på stranden när solen precis skulle börja gå ner och jäste. Det var inte för varmt eller kallt, bara så himla perfekt och underbart, så jag bara låg där och tänkte och filosoferade lite... Så nu känner jag mig luuuugn (var inte ens stressad men innan men ändå. Extra lugn i alla fall...) Nu ska jag slå pappa i skitgubbe, och sen ska jag ta en skön dusch :) Senare, efter middagen, ska vi typ ner till någon liten "fest" eller vad det nu är och typ ta det lugnt.. Najs va ?! Aja, ha det bra så länge, pussar

Har precis slutat, ni får Today's Look :

linne: H&M
Kjol: BikBok


Jag älskar Natasha Bedingfield(s låtar)!

Jag drogar i mig hennes låtar för att de är så underbart bra !
speciellt just nu gillar jag:
UnwrittenWild Horses och These Words, men typ alla hennes låtar e bra ;D
(jag skrev dem för att min data e lite knäpp just nu...-.-')

riiiight noooow:

Smiiile for me baby ! <3 (asful, men who cares !!)



Kan man bli nyttigare ?!

Sitter här och äter äpple. Kan man bli nyttigare ?! Svar: JA! För att innan så tjockade jag i mig typ ett paket oreo-cookies... :P Men ni känner ju mig så det lär ju knappast förvåna er...
+


Ted är HÄR !

Tjena töntar ! nä, ni är inga töntar, bara lite... <3
Idag har det inte hänt något speciellt, vi har precis ätit lunch och så...
Men igår kom TED ! Wihoo ! Har saknat honom jätte mycket så det är roligt att han är här (Y) Så nu har vi alltså två gäster: Fredrik och Ted ;)
Mer har jag inget att berätta, tror jag ?
ha det braaaa, pözzar till er från meeej !


jag är lite brunare, eller vad tycker ni ? Ser alla ni där hemma ut så där nu för tiden ?! :D

blööö, så varmt !

Asså gud så varmt det är idag ! ASvarmt verkligen ! Det är ofc jätte najjs men nästan lite för varmt, eller kan det bli det ? Hmm...
Nu har vi i alla fall precis ätit lunch och jag är proppmätt fast det var jättegott.
Idag är ju Vincents födelsedag så vi gav honom en massa presenter på morgonen: en basketboll, en boogie board, en keps, ett snorkling-kit (cyklop, snorkel, simfötter), ett par badbyxor och en ryggsäck.... har jag missat något..??
Nu är han i alla fall i skolan och Denise håller på att göra någon god efterrätt tills i kväll med choklad i. *jag är svag för choklad för er som inte visste !!!*

aja, nu ska jag i alla fall gå ner till mitt rum, byta om, ta med boken och solisar, bada, och gå upp och sola ! låter som en rätt smashing idé, eller hur !

Fruktpaus

tjenna, nu har vi fruktpaus här
puss !

Vincents B-day imorn !

Nämen tjena snyggingar ! <3

Mamma, pappa o Fredrik har åkt för typ 20 min sen. De skulle först släppa av Vincent på skolan och sen dra till Tamarindo för att köpa present till honom som fyller år i morgon ! :D De ska leta efter en sån här "boogie board" som det kallas, som man kan "surfa" på vågorna på... Han kommer bli asglad tror jag ;)
Snart har jag och Denise skola så kan väl inte sitta här så länge till... BTW ! Har lagt in lite bilder på FB från idag. Hade inget att göra så var lite ego ;)
Här har ni ett smakprov:
(den fuulaste ever men bjuuder mkt, haha)

aja, ha en bra dag och puss på er !

RSS 2.0